Service


Veiligheid

De veiligheid voor uw object  is bij Parkeren Overeem  van belang. Daarom is het parkeerterrein bewaakt middels camera bewaking  en het parkeerterrein is  afgesloten met twee schuifpoorten buiten openingstijden. Gedurende de openingstijden is altijd één schuifpoort open en de andere dicht. Welke alleen middels een geregistreerd nummer kan worden geopend middels inbellen of door ons kan worden geopend. handmatig.


Service bij het brengen van uw object

Bij het stallen van een ongemotoriseerd object hoeft u het object alleen maar voor onze hal te zetten. Wij verplaatsen dan uw object in de hal om deze met zorg een plek te geven.

Gemotoriseerde objecten plaatsen wij gezamenlijk met u op de aangewezen plek in de  hal. Ook is er de de mogelijkheid om de sleutel af te geven zodat wij uw object met zorg een plek kunnen geven in de hal. 


Service bij het ophalen van uw object

Bij het ophalen van uw ongemotoriseerde object  zetten wij deze voor u klaar op de afgesproken dag en tijd. U dient tenminste drie dagen van te voren te mailen of bellen voor het maken van een afspraak.

Bij het ophalen van een gemotoriseerd object maken wij van te voren plaats zodat u veilig de hal uit kunt rijden, op de afgesproken dag en tijdstip. U dient tenminste drie dagen van te voren te mailen of bellen voor het maken van een afspraak.  Indien u de sleutel bij ons heeft achter gelaten kunnen wij op uw verzoek ook uw gemotoriseerde object klaarzetten om opgehaald te worden. 


Aankoppel service

Met de aankoppel service kijken wij mee of uw vouwwagen, caravan, camper, of boot goed achter uw auto gekoppeld is. Wij controleren of de remkabel op de juiste manier is bevestigd, of de stekker past van de verlichting en of de verlichting werkt. Mocht de stekker niet passen dan hebben wij enkele passende verloopstekkers op voorraad liggen die u voor een kleine vergoeding van €15,- kunt kopen.


Bandenspanning service

De hele periode dat u bij ons uw vouwwagen, caravan, camper of auto boot stalt, controleren wij de bandenspanning van alle objecten. Bij een onjuiste bandenspanning informeren wij u hierover zodat u op tijd de band kunt vervangen.       


Start hulp service

Start hulp service is bedoeld voor de camper, auto of andere gemotoriseerde objecten. Wanneer de accu leeg is, helpen wij u het object te starten via startkabels.

Deze service die wij geheel gratis aan.


Sleutel service

Onze sleutel service is bedoeld voor zowel campers en auto’s. Bij het achterlaten van de sleutel kunnen wij uw camper of auto klaarzetten en de verlichting controleren voordat u uw camper of auto meeneemt.

Wij bewaren uw sleutel  uiteraard met zorg. Zo kunt u de sleutel niet kwijt raken of vergeten wanneer u uw camper of auto komt ophalen.

Uiteraard kan dit ook voor een vouwwagen, caravan of boot die beschikken over een disselslot.

Voor  vragen, meer informatie of als u wilt komen kijken neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

 


Stalling