SERVICES

 

         Service bij het brengen van uw object

Wanneer u uw ongemotoriseerd komt brengen hoeft u het alleen maar voor onze schuur te zetten zodat wij het ongemotoriseerde object een plekje kunnen geven. Dit geldt niet voor gemotoriseerde voertuigen.

Wanneer u uw gemotoriseerde object komt brengen dan plaatsen wij samen met u het object op een aangewezen plek. U kunt ook de sleutel afgeven van uw gemotoriseerde object zodat wij het object op de juiste plaats kunnen zetten.

 

             Sleutel service

Onze sleutel service is bedoeld voor campers en auto’s. Bij het achterlaten van de sleutel kunnen wij uw camper of auto klaarzetten en controleren wij of de verlichting goed werkt wanneer u uw camper of auto meeneemt.

Wij bewaren u sleutel met zorg. Zo kunt u de sleutel niet kwijt raken of vergeten wanneer u uw camper of auto komt ophalen.

Uiteraard kan dit ook voor een vouwwagen, caravan of boot die beschikken over een disselslot.

 

           Bandenspanning service

De hele periode dat u bij ons uw vouwwagen, caravan, camper of auto boot stalt, controleren wij de bandenspanning van alle objecten. Bij een onjuiste bandenspanning informeren wij u hierover zodat u op tijd de band kunt vervangen.

       

Aankoppel service

Met de aankoppel service kijken wij mee of uw vouwwagen, caravan, camper, of boot goed achter u auto gekoppeld is. Wij controleren of de remkabel op de juiste manier is bevestigd, of de stekker past van de verlichting en of de verlichting werkt. Mocht de stekker niet passen dan hebben wij enkele passende verloopstekkers op voorraad liggen die u voor een kleine vergoeding van €15,- kunt kopen.

 

   Start hulp service

Start hulp service is bedoeld voor de camper, auto of andere gemotoriseerde objecten. Wanneer de accu leeg is, helpen wij u het object te starten via startkabels.

 

Deze service die wij aan bieden bij de stalling is geheel gratis en dient voor uw gemak.