Stalling Overeem

Stalling Overeem is in  2003 ontstaan als familiebedrijf.

Wij beschikken over twee grote hallen en bieden onze klanten daardoor de mogelijkheid om overdekt caravans, campers, vouwwagens, boten, auto’s en aanhangers te stallen.

Wij zijn gevestigd in het midden van het land in het dorp Opijnen, gelegen tussen Tiel en Zaltbommel.

Wij streven ervaar om onze klanten de beste service te bieden betreffende het stallen van uw object.

 


Wat doen wij voor u 

Brengen 

Bij het stallen van een ongemotoriseerd object hoeft u het object alleen maar voor onze hal te zetten. Wij verplaatsen dan uw object in de hal om deze met zorg een plek te geven.

Gemotoriseerde objecten plaatsen wij gezamenlijk met u op de aangewezen plek in de  hal. Ook is er de de mogelijkheid om de sleutel af te geven zodat wij uw object met zorg een plek kunnen geven in de hal. 

 

Ophalen

Bij het ophalen van uw ongemotoriseerde object  zetten wij deze voor u klaar op de afgesproken dag en tijd. U dient tenminste drie dagen van te voren te mailen of bellen voor het maken van een afspraak.

Bij het ophalen van een gemotoriseerd object maken wij van te voren plaats zodat u veilig de hal uit kunt rijden, op de afgesproken dag en tijdstip. U dient tenminste drie dagen van te voren te mailen of bellen voor het maken van een ophaal afspraak.  Indien u de sleutel bij ons heeft achter gelaten kunnen wij op uw wens ook uw gemotoriseerde object klaarzetten om opgehaald te worden. 

Als u uw object komt halen controleren wij altijd of het ongemotoriseerde object goed is aangekoppeld. Dat zowel bij ongemotoriseerd en gemotoriseerd dat de verlichting goed werkt en eventueel controleren wij de bandenspanning. Dit zodat u veilig de weg op kunt gaan. 


Wat is er allemaal mogelijk 

Bij stalling Overeem  kan u uw object veilig en droog  in een van onze hallen geplaatst worden  waar u allen op afspraak uw object kunt brengen of halen  zo kunnen we zeker zijn dat er niks met u object kan gebeuren .

Het maken van de afspraak moet altijd minimaal drie dagen van tevoren, zodat wij zodoende de afspraak goed in kunnen plannen  en u object klaar kunnen zetten. Bij een ongemotoriseerd object zetten wij deze dan klaar en bij een gemotoriseerde object eventueel maken wij ruimte zodat u het object eruit kunt rijden onder begeleiding.

Voor meer informatie over halen en brengen van uw object zie  Openingstijden 

 


Wat kan er in de Stalling 

Onder Objecten valt:

Vouwwagen 

Aanhanger 

Caravan 

Campers 

Auto's 

Motorfiets 

Boot 

Sloep

Zeilboot

 

Als het maar binnen de volgende afmetingen blijft:

Breedte object: 2,40 meter met zonneluifel of tent gemeten

Lengte object: 7,30 meter met dissel en  fietsen of scooter drager 

Hoogte object: 4 meter met schotel antenne of mast van de zeilboot

 

Hieronder een aantal foto's voor een indruk van de hallen en het terrein.

Voor  vragen, meer informatie of als u wilt komen kijken neem dan contact op met ons via onderstaande knop. 


Stalling