wit caravan tr

 

 

CARAVANSTALLING OVEREEM

 

Stalling Overeem is sinds 2003 als een familiebedrijf ontstaan. Wij beschikken over twee grote schuren en bieden onze klanten de mogelijkheid om caravans, campers, vouwwagens, boten, auto’s enzovoorts overdekt te stallen.

Wij zijn gevestigd in het midden van het land in het dorp Opijnen, gelegen tussen Tiel en Zaltbommel in het prachtige gebied de Betuwe in Gelderland.

Wij bieden onze klanten een goede service aan wat u niet snel bij een andere stalling zult vinden.

Een paar service punten die we hanteren bij onze stalling:

 

  • Bij het stallen van een ongemotoriseerd object hoeft u het object alleen maar voor onze schuur te zetten, zodat wij uw object met zorg een plekje kunnen geven. Dit geldt niet voor gemotoriseerde objecten.
  • Gemotoriseerde objecten plaatsen wij samen met u op een aangewezen plek in de loods. U kunt ook de sleutel afgeven zodat wij uw object met zorg een plekje kunnen geven in de loods.
  • Wij zetten uw ongemotoriseerde object op de dag dat u het komt ophalen klaar. U dient tenminste twee tot drie dagen van te voren te bellen voor de ophaaldag.
  • Bij het ophalen van een gemotoriseerd object maken wij plaats zodat u veilig de loods uit kunt rijden. Indien u de sleutel bij ons achter laat kunnen wij op uw wens ook uw gemotoriseerde object klaarzetten om opgehaald te worden.
  • Als u uw caravan, vouwwagen, aanhangwagen, boot, camper, auto enz. op komt halen controleren wij altijd of het ongemotoriseerde object goed is aangekoppeld en of de verlichting goed werkt en eventueel de bandenspanning zodat u veilig de weg op kunt gaan.