Machinebouw-Constructie

Constructie – en machinebouw Overeem is als familiebedrijf ontstaan sinds 2003.Ons bedrijf is gericht op de agrarische sector en houdt zich bezig met nieuwe technieken en ontwikkelingen binnen deze sector. Wij kunnen onze klanten zo goed informeren over nieuwe technieken en ontwikkelingen zodat wij een goed product kunnen leveren.

Wij zijn gevestigd in het midden van het land in het dorp Opijnen, gelegen tussen Tiel en Zaltbommel in het prachtige gebied de Betuwe in Gelderland.


Wat doet machinebouw-constructie Overeem?

Wij zijn continue bezig met de nieuwste technieken, ontwikkelingen en regelgeving binnen de agrarische sector. Op deze manier kunnen wij onze klanten goede informatie verstrekken wanneer er een probleem is met een machine of wanneer er een aanpassing aan de machine moet plaatsvinden.

 

Wat houdt constructie- en machinebouw in deze sector?

 

Bijna alles wat binnen de agrarische sector valt om de productiewerkzaamheden te in vereenvoudigen maar ook reparaties en onderhoud aan machines te plegen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld rooi- en oogstmachines, tractoren, sorteermachines, machines om producten in te pakken en transport van producten en (pluim)vee.

 

We handhaven bij het vereenvoudigen van de productiewerkzaamheden, reparaties en onderhoud van de machines altijd de keurmerken indien van toepassing.


Wat is er allemaal mogelijk .

 


Voor  vragen, meer informatie of als u wilt komen kijken neem dan contact op met ons via onderstaande knop.